Cevapcici

Cevapcici
Till ca 45 järpar

1 kg nötfärs
2 ägg
2½ dl mjölk
2 ljusa frallor
1 purjolök
4 vitlöksklyftor
6 tsk paprikapulver
3 tsk spiskummin
3 tsk chilipulver
3 tsk koriander
Salt och peppar
Gör såhär:
1. Vispa ägg och mjölk och smula ner brödet från frallorna utan kanterna och låt stå i 10 min.
2. Blanda ner nötfärsen och finhackad purjolök och vitlök.
3. Blanda ner alla kryoddorna och salta och peppra efter smak. Låt stå i en kvart för att kryddorna ska ge mer smak.
4. Rulla små järpar och bryn i smör runt om hela så de får färg. Låt sedan efterstekas i 200 grader i ugn i 15 minuter.
5. Servera med ex tsatsiki, färskpotatis och grönsaker.
Cevapcici

Kommentarer

Ni är jätte välkommna att kommentera inlägget här. Men låt bli att göra reklam för eran blogg/tävlingar och dyl. De raderas och IP-spärras :)

Vill ni gästa bloggen med ditt recept så kommentera här under och ange din email i kommentaren eller maila mig direkt på [email protected]

Smaklig Måltid!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0