Penne Ricotta e Pomodoro
Passar utmärkt till att ha med på Picknick!
Ingredienser:
Basilika
1 paket körsbärstomater
400 gram Pasta ex penne
2 Mozzarellaostar eller 1 Ricotta, vi använde mozzarella.
olivolja
Salt
peppar
1. Koka pastan enligt paketet till al dente och låt den svalna.
2. Dela Körsbärstomaterna och ta bort kärnhuset, de gör de bara vattnit och blaskigt.
3. Smula mozzarellan i stora bitar och lägg i. Eller blanda ner ricottan.
4. Ringla olivolja över och salt och peppra.
5. Hacka i basilika i stora bitar och blanda i basilikan med allt annat.
Servera.
Åh, din blogg ska jag verkligen följa! Så inspirerande!
vilken underbar blogg, jag är själv vegan och såg att många av recepten är vegetariska och går att göra veganska, underbart! Inspiration behövs :)
Det där såg riktigt gott ut!
Det ser sagolikt gott ut :)