Penne Ricotta e Pomodoro

penne
Passar utmärkt till att ha med på Picknick!

Ingredienser:
Basilika
1 paket körsbärstomater
400 gram Pasta ex penne
2 Mozzarellaostar eller 1 Ricotta, vi använde mozzarella.
olivolja
Salt
peppar

1. Koka pastan enligt paketet till al dente och låt den svalna.
2. Dela Körsbärstomaterna och ta bort kärnhuset, de gör de bara vattnit och blaskigt.
3. Smula mozzarellan i stora bitar och lägg i. Eller blanda ner ricottan.
4. Ringla olivolja över och salt och peppra.
5. Hacka i basilika i stora bitar och blanda i basilikan med allt annat.

Servera.


Kommentarer
Postat av: Suzie

Åh, din blogg ska jag verkligen följa! Så inspirerande!

2009-09-24 @ 20:59:13
URL: http://susannawinther.blogg.se/
Postat av: smet

vilken underbar blogg, jag är själv vegan och såg att många av recepten är vegetariska och går att göra veganska, underbart! Inspiration behövs :)

2009-09-25 @ 04:27:03
URL: http://smet.blogg.se/
Postat av: Micaela

Det där såg riktigt gott ut!

2009-09-25 @ 14:26:47
URL: http://micaelaaas.blogg.se/
Postat av: Marcus

Det ser sagolikt gott ut :)

2009-09-25 @ 15:43:34
URL: http://mrmas.blogg.se/

Ni är jätte välkommna att kommentera inlägget här. Men låt bli att göra reklam för eran blogg/tävlingar och dyl. De raderas och IP-spärras :)

Vill ni gästa bloggen med ditt recept så kommentera här under och ange din email i kommentaren eller maila mig direkt på [email protected]

Smaklig Måltid!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0