Wienerbröd - Busenkelt!

Idag blev de bara stekt kassler och potatis, inget att visa er ;)
tänkte därför ge er ett suuuuper enkelt Wienerbröd recept ;)
Vi gjorde de när vi hade smördeg över!
de är bara att "snurra" en lång degremsa som är platt luftigt så de blir ca 20 cm.
skära smördeg ovalt som ett Wienerbröd´s längd.
Lägga den snurrade degen som en åtta på plattan och göra vaniljkräm :)
Har du vaniljpulver (inte socker.. jag menar pulvret från vaniljstänger som får att finnas i en liten glasburk! På ICA finns den som Ekologisk) så är de gått att ha i lite :)
kleta ner vaniljkrämen i ringarna på 8an och lägg in i ugnen på 200 grader tills den fått en fin färg :)
Ringla sen lite kristyr på och VIPS klart :D
dock blir de inte lika söta som de man köper färdiga men de funkar ;)
Kommentarer
Postat av: Desse
Mumsfilibabba
Trackback