Mandys Müsli

Mandys Müsli
Jag förälskade mig i min plastpappas müsli för ett tag sen, fick receptet men tappa såklart bort de.
Men slängde ihop lite efter ett annat recept och la till egna saker. Gott blev de!
Till ca 1 burk:
3 dl rågflingor
½ dl solroskärnor
1/4 dl linfrön
½ msk mald kardemumma
½ msk kanel
1 dl kokosflingor
½ dl grovt hackade hasselnötter
½ dl grovt hackade valnötter
½ dl pumpafrön
1 msk vatten
1 msk rapsolja
1 msk flytande honung
½ dl torkade gojibär
½ dl torkade blåbär
50 gram torkade aprikoser
Och så gör du såhär!
1. Sätt ugnen på ca 200 grader.
Blanda rågflingorna, nötter, frön, och kryddor i en skål. Häll på vattnet och rapsoljan och rör om.
2. Sprid ut hela blandningen på en plåt och ringla honungen över och rosta sen i ugnen i cirka 25 min.
Rör om väldigt många gånger, annars bränns de.
3. Blanda sedan ner gojibären och blåbären och förvara i en burk med lock.

Kommentarer

Ni är jätte välkommna att kommentera inlägget här. Men låt bli att göra reklam för eran blogg/tävlingar och dyl. De raderas och IP-spärras :)

Vill ni gästa bloggen med ditt recept så kommentera här under och ange din email i kommentaren eller maila mig direkt på [email protected]

Smaklig Måltid!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0