Julias Rabarbermarmelad

julias rabarbermarmelad

Ingredienser:
400 gram nyskördade rabarber
Knappt 300 gram syltsocker
2 kryddmått ekologisk vaniljpulver

Gör såhär!
1. Skär rabarbern i cm stora bitar.
2. Sjud i några minuter tills de börjar mjukna.
3. Tillsätt sockret och vaniljpulvret och koka till önskad hårdhet.
4. Häll upp i rena småburkar och förvara i kylskåp när de kallnat.

Kommentarer

Ni är jätte välkommna att kommentera inlägget här. Men låt bli att göra reklam för eran blogg/tävlingar och dyl. De raderas och IP-spärras :)

Vill ni gästa bloggen med ditt recept så kommentera här under och ange din email i kommentaren eller maila mig direkt på [email protected]

Smaklig Måltid!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen RSS 2.0